Infoisinfo Nederland

Administratiekantoor Oud
Accountant in Velp (Gelderland)

www.oud.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 026 361 178?

Adres

Parkstraat 11. P.C. 6881JB, Velp (Gelderland), Gelderland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Administratiekantoor Oud

Software in Velp (Gelderland), Administratiekantoor in Velp (Gelderland), Administratie in Velp (Gelderland), particulier in Velp (Gelderland)

Oud is een gerenommeerd administratie- en belastingadviesburo te Velp (bij Arnhem). Nieuw hierbij is de dienst "accountancy on the job". .

Oud is lid van het College van Belastingsadviseurs en lid van de AdvieZ Groep. Mocht u interesse hebben om klant te worden, neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. U heeft een vaste contactpersoon waarbij u met al uw administratie- en belastingvragen terecht kunt. Het kantoor bestaat sinds de jaren '80 en verzorgt tal van administratieve diensten voor onder meer: horecagelegenheden, zzp-ers, taxibedrijven, winkels, assurantie-tussenpersonen, klussenbedrijven, adviesbureau's, et cetera. .

Administratie- en belastingadviesburo Oud voert alle soorten belastingtaken uit en in overleg met de klant levert het op maat gesneden administratieve diensten. Door deze bundeling van krachten heeft elk AdvieZ -kantoor de beschikking over kennis en ervaring van specialisten op ieder denkbaar terrein. De leden van AdvieZ (accounting- en advies-groep) zijn streng geselecteerde zelfstandige administratiekantoren die zich op coöperatieve grondslag verenigen. .

Bij Oud bent u geen nummer. Allerlei administratieve zaken waar de ondernemer zelf geen tijd voor heeft worden op locatie, met de eigen pc en software van de klant, door Oud verzorgt.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Administratiekantoor Oud (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe